Om oss

Bålsta Auktionshall är ett familjeägt bolag som bedrivit auktionsverksamhet sedan år 1975, med online-auktioner sedan år 2012. Vi innehar ett djupt och brett kunnande inom antikviteter, design, konst, bohag och smycken. Behöver du hjälp med värdering av föremål hjälper våra experter gärna till, givetvis är de av Svenska Handelskammaren förordnade värderingsmän.

Våra dagliga online-auktioner är mycket omtyckta och välbesökta, vilket genererar bra försäljningspriser. Förutom dagliga auktioner har vi även specialauktioner med olika teman, t.ex. ”Utvalda” med kvalitetsobjekt, ”Fabriksnya Vitvaror”, ”Smycken” och ”Polisens cykelauktioner”. Även dessa temaauktioner auktioneras ut online. Tre dagar i veckan är visningslokalen öppen för besök och här kan du se alla objekt som finns uppe till försäljning (om ingen annan adress anges i objektsbeskrivningen).

I samband med försäljning på auktion erbjuder vi fullservice och helhetslösningar; från värdering, transport, katalogisering, till snabb redovisning av försäljningsintäkter.

Vårt främsta mål är att våra uppdragsgivare och kunder ska känna sig trygga och nöjda med sina försäljningar och inköp. Vi har ett gott renommé och uppdragsgivare som t.ex. gode män, privatpersoner, försäkringsbolag och Polismyndigheten i Uppsala och Stockholms län.  

Varmt välkommen till oss!