Om oss

Välkommen till Bålsta Auktionshall!

Vi erbjuder ett stort utbud av föremål på våra dagliga online-auktioner. Vissa dagar har vi temaauktioner som t.ex. ”Kvalitetsauktion”, ”Månadens Utvalda”, "Smycken" och ”Polisens Cykelauktion”. Även dessa temaauktioner auktioneras ut online. Fyra dagar i veckan är vår visningslokal öppen för besök och här kan du se alla objekt som finns uppe till försäljning (om ingen annan adress anges i objektsbeskrivningen).

 

Vi innehar ett både djupt och brett kunnande inom antikviteter, design, konst, bohag och smycken. Behöver du hjälp med värdering av föremål hjälper våra experter gärna till, de är alla mycket erfarna och flera är förordnade värderingsmän av Svenska Handelskammaren. I samband med försäljning på auktion erbjuder vi även fullservice och helhetslösningar; från värdering, transport, katalogisering, till snabb redovisning av försäljningsintäkter.

 

Vårt främsta mål är att våra uppdragsgivare och kunder ska känna sig trygga och nöjda med sina försäljningar och inköp. Vi har ett gott renommé och uppdragsgivare som t.ex. gode män, privatpersoner, försäkringsbolag och Polismyndigheten i Uppsala och Stockholms län.  

Varmt välkommen till oss!