Utrustning för friluftsliv

För mig och min sambo är det viktigt att ha rätt utrustning för friluftsliv. Vi köpte en husbil för ungefär sju år sedan och har sedan dess bytt husbil tre gånger för att få en som vi absolut ville ha. Det visade sig att det vi trodde eller tyckte att vi behövde från början inte var riktigt så vi ville ha det när vi väl hade bott in oss i husbilen. Eftersom vi åker runt med husbil till alla olika ställen så har vi fördelen att vi kan ta med oss all vår utrustning för friluftsliv, med allt vad det innebär.

Friluftsliv i fjällen

Något vi älskar att göra är att vandra i de svenska fjällen! Det är svårt att hitta en miljö som är vackrare och mer storslagen än när vi är i fjällen. Vi har än så länge inte åkt utomlands för att vandra i till exempel Österrike eller Norra Italien, men det kan mycket väl bli en sådan resa redan till sommaren. Allt beror på om vi lyckas med bedriften att få semester samtidigt. Det vore allt för sorgligt om vi inte kunde tajma in det. Min sambo har 4 veckor i juli där det alltid är stängt, och min egen semester har jag ingen aning om ännu hur den blir. Förhoppningsvis i juli men kanske inte exakt samma veckor som min sambo.

Vi har all utrustning

Då min sambo är helt galen i alla typer av utrustning, han nördar lätt ned sig i saker och ting, så saknar vi sällan något i den vägen. För friluftsliv har vi tält, ett Trianga-kök med tillhörande utrustning, sovsäckar och liggunderlag, diverse tallrikar, bestick och muggar och en massa annat så klart. Det är många bra-att-ha-saker i vår husbil och trots att vi har ett stort garage under sängarna på husbilen så har vi svårt att få plats med allt. Men nu ska jag organisera vår nästa helgresa!