Dags att börja röra på sig

      Kommentarer inaktiverade för Dags att börja röra på sig

När man väl hittat motivationen till att börja röra på sig och kanske till och med börjat få in en rutin så är det så himla viktigt, åtminstone för mig, att försöka hålla den uppe och på en jämn nivå. Man kan inte pressa sig själv för hårt men inte heller slappa till för då tappar man det oftast helt. Därför tänkte jag idag prata lite mer om sport- och träningskläder för herr just eftersom det är en stor del i min träning.

Att hitta kläder som fungerar när man är aktiv och som verkligen gör det kul att träna är verkligen nyckeln för mig. Jag behöver dels känna att funktionen i plagget finns, kanske en viss passform eller ett visst material, men oavsett ska det möta mina förväntningar och klara av att jag blir rejält svettig och att jag kan röra mig obegränsat. När vi pratar mer i detalj så handlar det om vissa olika plagg för min del, men detta kan såklart skilja sig från person till person.

Mina favoriter

När det kommer till träningskläder att sporta i för just mig som är kille så tycker jag att byxorna är prio nummer ett. Dessa får inte vara för tighta men inte heller utan någon passform. Man ska kunna röra sig obehindrat och känna sig snabb. Del två handlar om överdel och personligen är jag inget fan av kortärmat eller linne, därför försöker jag hålla mig till en full sleeve och eventuellt t-shirts som jag gillar. Hos Ruza.se brukar jag hitta mina favoriter eftersom dem har ett väldigt brett utbud av olika produkter men framför allt varumärken vilket gör att det finns mycket att välja emellan. Så är du också i behov av en motivation till att börja eller fortsätta med träningen – besök ruza.se!