Synundersökning i centrala Göteborg

      Kommentarer inaktiverade för Synundersökning i centrala Göteborg

För en vecka sedan var jag på synundersökning i centrala Göteborg då jag har börjat se dåligt både på långt och kort håll. Jag är ju 50 år fyllda nu så eländet har börjat med ålderssyn tyvärr. För ungefär 15 år sedan gjorde jag en ögonoperation, ni vet sån där med laser, då jag såg extremt dåligt på långt håll men bra på nära. Operationen gick väldigt bra och jag var supernöjd över resultatet då jag kunde kasta mina linser direkt efteråt. Men nu har liksom både seendet på långt håll och seendet på nära håll blivit sämre och snart kommer jag att behöva glasögon både för nära och långt håll.

Förbättrad synundersökning

För mig var det längesedan jag behövde göra en synundersökning och jag var faktiskt förvånad över hur bra synundersökningarna har blivit. Det har kommit till en del saker som den där puffmaskinen som mäter trycket i dina ögon. Väldigt otäck maskin då du måste hålla dina ögon öppna när det kommer hårda puffar in i ögonen, jag var nog extremt känslig för detta för det tog ett antal puffar innan jag lyckades hålla mina ögon öppna. Därefter var det bara att sätta sig i stolen för synundersökningen och kolla färgseende och alla möjliga grejer. Vi kom fram till att jag måste ha glasögon när jag kör bil och tittar på tv för ögonen blir lätt överansträngda, närsyntheten kan vänta för det var inte så farligt.

Bra utbud i centrala Göteborg

Det finns ett stort och bra utbud av optiker som erbjuder synundersökning i centrala Göteborg vilket passar mig utmärkt. Jag kan ta bussen eller spårvagnen 10 minuter och sedan är jag i centrum. Jag har alltid tyckt om att bo i Göteborg just för att det är så nära till allting och sedan är Göteborg en väldigt mysig storstad, inte alls som Malmö eller Stockholm utan mycket lugnare upplever jag det som.