Skäggtrimmer

      Kommentarer inaktiverade för Skäggtrimmer

Jag har gått i flera veckor nu och haft ångest inför min sambos födelsedag, han fyller 40 år nästa vecka. Som vanligt önskar han sig ingenting och jag har haft svårt för att komma på något som han verkligen behöver, jag gillar inte att köpa något för köpandets skull. Men igår kom jag på precis vad han behöver, hans skäggtrimmer lade nämligen av och han fick panik! Jättebra tyckte jag, skitdåligt tyckte Lars. Men nu när jag vet vad jag ska köpa till honom så måste jag ju också förhindra att han faktiskt går iväg och köper en ny skäggtrimmer innan han fyllt år.

Skäggtrimmer till katten

Jag har försökt att luska lite efter vad han är ute efter när det gäller en ny skäggtrimmer men inte för mycket så att han förstår att det är det han ska få i present. Det är banne mig inte lätt! Det är ju inte så att jag av mig själv skulle vara direkt intresserad av en skäggtrimmer och olika funktioner om jag inte hade funderat på att skaffa en. Men jag kom på en jättebra idé! Jag låtsades att jag skulle använda hans nästa skäggtrimmer på kattens päls, det skulle låta lite som ett skämt och det slutade bara med att han blev irriterad.

Dyr skäggtrimmer

Nu har jag luskat lite efter hur ”stark” den nya skäggtrimmern bör vara, jag sade till honom att han gärna kunde tänka på det när han skaffar en ny att den ska vara stark för att kunna klippa kattens päls på vintern. Han bara fnös och sade att då skulle han inte bry sig om att köpa en som var tillräckligt stark för det behövde han inte till sitt skägg, så då vet jag att jag inte behöver köpa den dyraste skäggtrimmern i alla fall. Fast jag kommer nog att använda den lite på katten ändå, oavsett styrka.