MC-team 1 i Borås

      Kommentarer inaktiverade för MC-team 1 i Borås

Att reparera MC i Borås är lätt – det gör du på MC-team 1 i Borås. Här får du hjälp med allt som gör att din MC mår bra och går som ett skott. Det bästa med MC-team 1 är att du också kan serva din mopedbil och moped hos dom samt även förvara den där över vintern. Mopedbilen slits mer än en vanligt bil eftersom den går på mycket högre varv så den behöver därför både servas och repareras oftare än en vanlig personbil. Något som många ägare kanske inte tänker på eller vet om.

Reparera din MC

Kunnigheten när det gäller reparationer på MC hos MC-team 1 är mycket hög och erfarenheten är lång, du kan tryggt lämna din MC hos dom när det gäller allt. Kanske har du hört talas om en metod som heter ”vattenblästring” eller ”vattenpolering”? Detta är något som MC-team 1 har erfarenhet av och kan erbjuda sina kunder. Det är kort och gott en metod som vattenblästrar delarna på din MC eller moped, mopedbil, för att få objekten att se ut som nya. Fördelen med vattenpolering är att det inte sliter så hårt på delarna samtidigt som metoden är väldigt effektivt. Materialet slipas inte bort på delarna men rosten försvinner.

MC reparation vid olycka

När MC´n plockas ut ur sin vinterförvaring är de flesta MC-ägare väldigt ivriga på att få provköra sin hoj efter hela vintern i ide. Men det är också nu på våren som det är lättare att det händer olyckor när du inte har kört din MC på flera månader. På MC-team 1 i Borås får du hjälp om olyckan trots allt är framme och din MC blir ett försäkringsärende. Anmäl din skada till försäkringsbolaget allra först och när dom har svarat på ditt ärende så kontaktar du oss för en besiktning och förslag på åtgärd som skickas till ditt försäkringsbolag.